Modrijanov pohod 2016

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 27 Avgust 2016

Letos je festival Zmaj ma mlade praznoval 20 let, mi pa smo v okviru tega festivala izvedli deseti Modrijanov pohod.

Modrijanov pohod 2015

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Petek, 04 September 2015

Še en Modrijanov pohod je za nami. V soboto smo se v največji vročini oblekli za v jamo in nato komaj čakali, da se umaknemo v hladno jamo. Jama je bila relativno suha a ne dovolj, da bi bila brez blata ;)

Modrijanov pohod 2014

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 23 Avgust 2014

Tudi letos smo v okviru festivala Zma Ma Mlade izvedli Modrijanov pohod v jamo pod Predjamskim gradom. Tokrat nam je skrbi povzročalo deževno vreme. Imeli smo pomisleke ali naj pohod sploh speljemo. Na koncu smo se odločili, da gremo v jamo vsaj do koder bo varno.

Modrijanov pohod 2013

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 24 Avgust 2013

Še eno leto je naokoli in še en Modrijanov pohod za nami. Za razliko od prejšnjih let so tokrat prav vsi gostje prišli pripravljeni in vedeli kaj pričakovati v jami. Voda in blato jih niso presenetili, jama pa jih je očarala.

Modrijanov pohod 2012

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 25 Avgust 2012

Šesti Modrijanov pohod je za nami. Tokrat nas je v Jamo pod Predjamskim gradom šlo rekordnih 28. Zopet je jama prenekaterega udeleženca presenetila z blatom, vodo in temo. Vseeno smo na površje prispeli vsi živi in zdravi ter skoraj vsi srečni in zadovoljni.

Modrijanov pohod 2011

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 27 Avgust 2011

Že nekaj let člani DZRJ Luka Čeč v okviru festivala Zmaj ma mlade prirejamo Modrijanov pohod v Jamo pod predjamskim gradom in letošnje ni bilo izjema. Nekatere je presenetilo blato, ki pa ni pokvarilo dobre volje. Se vidimo prihodnje leto.

Modrijanov pohod 2009

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 15 Avgust 2009

Modrijanov pohod 2008

Kategorija: Modrijanov pohod Objavljeno: Sobota, 16 Avgust 2008

Tudi letos smo člani DRZRJ Luka Čeč v okviru festivala Zmaj ma mlade organizirali Modrijanov pohod v Jamo pod Predjamskim gradom. Udeležba je bila seveda brezplačna in prijavljenih je bilo dovolj ljudi. Na zbornem mestu pa nas je pričakalo še nekaj ljudi, ki se niso prijavili. K sreči je nekaj prijavljenih manjkalo, Roman pa je zrihtal še tri čelade v Predjami. Tako smo Ivo, Jani, Roman, David, Ana in jaz peljali 21 ljudi v jamo.